«

»

ápr 25

Sok minden eldőlhet!!!

A két hetes bajnoki szünet után, megkezdődik a hajrá. Felnőtt csapatunk az NB-II es tagságért, míg a juniorok a bajnoki címért játszanak igazi rangadókat a következő hetekben.

 

Az év eleji értékelések, esélylatolgatások alkalmával,  Juhász Károly többször is hangsúlyozta, hogy a bennmaradáshoz 16 pontra van szükség. Ez azt jelentette, hogy ősszel megszerzett 6 pontunkhoz 10-et kell gyűjtenie felnőtt csapatunknak.

Jelenleg 14 pontunkkal jó pozícióban várjuk a mérkőzéseket. Az alsóházban lévő csapatok a TKE és a Püspökladány kivételével még nem adták fel a reményt és mindent meg is tesznek az utolsó fordulókban a győzelemért. Mi a riválisokkal idegenben mérkőzünk. Nem szeretnénk ezekre a mérkőzésekre hagyni a döntést, tehát úgy készültünk, hogy hazai környezetben az előttünk álló csapatok ellen kell megszerezni a szükséges pontokat. Látva a tabellát megállapíthatjuk, hogy az említett 16 pont elég lehet, de nem zárhatóak ki esetleges meglepetés eredmények sem, melyek felülírhatják a számításainkat!

Most az elsőszámú célt kell teljesítenünk: Legyőzni a MARTFŰ csapatát!

 

A junior csapat nem hibázhat!

 

A mögöttünk álló Orosháza, és az Újkígyós csak arra vár, hogy hibázzunk, ráadásul az Újkígyós még hazai pályán fogad bennünket!

Ez a mérkőzés még nem a bajnoki döntő, ez csak egy lépcsőfok, amire kötelező fellépni.

A fiúk nagyon motiváltak, akiknek utolsó éve az idei ebben a korosztályban azok szeretnék egy sikerrel megkoronázni az utánpótlás éveket.

 

2014.04.26. 16:00  Hajdúszoboszló-Martfű       felnőtt mérkőzés

                    18:00  Hajdúszoboszló-Martfű       junior  mérkőzés

 

 

Várunk minden szurkolót, érdeklődőt!