«

»

ápr 30

Szurkolók a csapat mellett!!

Hosszú évek teltek el kézilabda csapatunk életében úgy, hogy mérkőzéseink kapcsán inkább nézőkről, mint szurkolókról beszélhettünk, hazai közönségünket említve.

Örömteli, hogy a nézőtéri hangulat nagy mértékben változott az elmúlt időszakban.

Tudjuk sokszor hiányzott a mindenkit tűzbe hozó teljesítmény is. Ezekben az időszakokban a csapat mellett kitartók, inkább megértésükről, együttérzésükről biztosítottak folyamatosan bennünket.

Amit az elmúlt hetekben tapasztalhatunk a kézilabda mérkőzéseinken, az jó érzéssel tölt el sportolókat, családtagokat, barátokat, röviden: a sportházban lévő minden embert.

05.26.-án  egy olyan napon, amikor:

– a helyi kézilabda barátok már túl voltak két hazai női mérkőzésen,

– mérkőzésünkkel egy időben rendezték a HSE labdarúgóinak soros találkozóját

– az MKB-MVM Veszprém ugyanebben az időpontban küzdött a 4 közé jutásért.

Igen ezen a napon is ott volt az a kb 200 ember és aktív részese volt egy olyan mérkőzésnek, amit nagyon jó volt, játszani, megélni és bízunk benne jó volt látni is!

Mi tudjuk, hogy ehhez kell a jó játék, kell az, hogy 2013.10.24. óta hazai pályán hibátlanul szerepelnek csapataink.

De kellettek azok a gyerekek, akik saját mérkőzéseikről hazatérve, kihozzák szüleiket is. Azok a szülők akik összefogják és szurkolótáborrá kovácsolják őket. Mindenkire nagy szükség van, aki a tombolát árulja, aki küzd, aki a pályát törli, aki szurkol, aki a jegyzőkönyvet vezeti, aki a hálót leszedi és azt szeretnénk ha mindenki egy kicsit magáénak is érezné ezeket az eredményeket.

Mi játékosok, edzők, vezetők köszönjük, hogy ilyen hangulatban tölthettük a délutánt, egy sporteseményekben gazdag hétvégén.

Mindenkit  – azokat is akik, nem tudtak ott lenni – várunk   05.10. 16:00-kor a következő hazai mérkőzésünkön!